Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Recean spune că lupta sa împotriva judecătorilor va continua

14 feb. 13:10   Politică
1297 0

„Eu, personal, voi continua… să informez cetățenii Republicii Moldova despre deciziile care afectează statul Republica Moldova!”. Astfel a comentat prim-ministrul Dorin Recean nemulțumirile judecătorilor moldoveni care susțin că politicul se implică prea mult în domeniul justiției.

„Nimeni, nimeni, dar mai ales judecătorii, procurorii care sînt ierarhia aplicării legii să nu comită ilegalități, să nu fie corupți, să nu aprobe decizii care afectează statul Republica Moldova, bugetul Republicii Moldova. Eu, personal, voi continua să îmi îndeplinesc datoria mea de prim-ministru, să informez cetățenii Republicii Moldova despre deciziile care afectează statul Republica Moldova, deciziile care afectează fiecare cetățean din această țară”, a precizat Dorin Recean.

Anterior, Dorin Recean a recurs la un atac la adresa judecătorilor. Premierul a menționat magistratele Angela Catană și Ludmila Beșliu, pentru cîteva decizii adoptate recent. În cazul Angelei Catană, Recean s-a referit la decizia precum că Banca Națională este civilmente responsabilă pentru furtul miliardului. Cea de-a două decizie a instanței la care s-a referit premierul ține de comasarea a două cauze penale pe numele lui Vladimir Plahotniuc.

3
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?