Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Recean: "Echipa guvernamentală pleacă la Bruxelles"

6 feb. 10:23   Politică
2900 1

Echipa guvernamentală pleacă astăzi la Bruxelles, ca să determine cu responsabilii de la Comisia Europeană un program de screening, adoptare de decizii și nemijlocit de începere a acestor negocieri, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

„Guvernul știe foarte clar următorul lucru – atunci cînd noi modificăm legislația, reglementările, anumite reguli de joc, trebuie să privim foarte atent prin prisma tuturor actorilor implicați și să vedem cum noile reglementări afectează mediul de afaceri. Guvernul are întotdeauna ușile deschise, deja pot să dau exemplu experiența noastră pe care am avut-o cu ajustarea legislației în ceea ce privește domeniul concurenței.

Eu cred că noi am demonstrat atunci, ca Guvern, ca și comunitate de afaceri, că am avut înțelepciunea să ajungem la o soluție bună. Este evident că nu tot Guvernul are experiență în afaceri, de aceea procesul de modificare și implementare a legislației, neapărat, se va face prin consultarea mediului de afaceri”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean la evenimentul AmCham, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

3
0
0
0
28

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?