Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Radu Marian a înregistrat un amendament privind Aeroportul Internațional Chișinău

14 mai. 14:03   Politică
2813 1

Radu Marian, deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a anunțat în rețelele sociale că a înregistrat astăzi un amendament, notează Noi.md.·

"Am înregistrat un amendament prin care vom include Î.S. ”Aeroportul Internațional Chișinău” în lista bunurilor care nu pot fi privatizate.

Această modificare va garanta că Aeroportul rămîne în proprietatea statului și va corecta o nedreptate comisă în timpul guvernărilor precedente.

De asemenea, modificarea va permite Agenției Proprietăți Publice (APP) să relanseze licitația pentru închirierea spațiilor de la Aeroport și a aplica condiții mai avantajoase pentru a atrage cît mai multe companii serioase.

De exemplu, să extindă și termenul de transmitere în chirie a spațiilor de la 3 la 5 ani. Pentru a face acest lucru, e nevoie de o modificare a legii în Parlament, și anume a include Aeroportul în lista a bunurilor statului nepasibile pentru privatizare.


Gruparea criminală Șor încă controlează anumite spații comerciale la Aeroport și trebuie alungată de acolo. Vom crea condițiile pentru ca acest lucru să se întîmple cît mai curînd", a menționat deputatul.

3
6
1
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?