Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Primele modificări de cadre la Guvern: A fost numit noul secretar general

17 feb. 2023,, 13:09   Politică
3072 0

Cabinetul de miniștri, în frunte cu Dorin Recean, a aprobat astăzi cererea de demisie din funcția de secretar general al Guvernului depusă de Igor Talmazan.

În locul acestuia, în funcția de secretar general al executivului, a fost numit deputat PAS Artur Mija. Acesta va prelua atribuțiile începînd din 20 februarie.

"Artur Mija are o experiență foarte bună de organizare, are rolul să organizeze cancelarii de stat și prin asta să inducă același sistem de organizare în alte instituții publice", a menționat șeful Guvernului.

La rîndul său, Igor Talmazan a fost numit în funcția de director general al Serviciului Vamal.

"Există foarte mare presiune asupra Serviciului Vamal, trebuie să creștem eficiența acestei instituții la maxim, atragem atenția și la integritatea din sistem", a menționat premierul Dorin Recean.


Tot astăzi, cabinetul de miniștri a aprobat cererea de demisie a Anei Mardare din funcția de secretar de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

O altă decizie ține de numirea lui Mihail Jereghi în funcție de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

0
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?