Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Primarul ales la Bălți sesizează Procuratura, după ce mai multe acte ar fi dispărut din Primărie

23 noi. 2023,, 17:34   Politică
3841 0

Proaspăt ales în calitate de edil al municipiului Bălți, Alexandr Petcov a declarat că a fost găsită „dispariția” din primărie a unor documente care confirmau relațiile funciare cu chiriașii. Acesta a menționat că va sesiza procuratura în această privință. Precizările au fost făcute pe 23 noiembrie, după ședința de constituire a Consiliului Municipal.

„Marți am avut în cont 90 de mii de lei. Nu vreau să sperii pe nimeni. Încet pornim lucrul. Știți că bugetul are cheltuieli și venituri. Noi am depistat că avem datorii de milioane. Mă adresez antreprenorilor, întreprinderilor mari. sînt datorii foarte mari. Fiți responsabili pentru faptele voastre, fiți responsabili în fața bălțenilor. Intrăm într-o perioadă dificilă de iarnă. Vom face tot posibilul pentru ca bălțenii să simtă frumusețea sărbătorilor de iarnă. Pînă astăzi, venitul bugetar a ajuns la peste un milion de lei”, a declarat Alexandr Petcov, relatează Nord News, transmite NM.

Potrivit lui Petcov, unii agenți economici datorează primăriei milioane de lei.

„Este o vorbă, plătește impozitele și dormi liniștit. Vreau ca, în primul rînd, să doarmă liniștiți bălțenii”, a menționat primarul ales al Bălțiului.

Edilul a adăugat că toate actele Direcției proprietate municipală și relații funciare au dispărut.


„S-a adeverit că au dispărut documentele. Vom organiza o comisie internă, ne vom adresa și la procuratură cu privire la situația dată”, a adăugat Petkov.

34
3
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?