Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Popescu se află la Bruxelles. Astăzi Comisia Europeană va prezenta Raportul de Extindere a UE

8 noi. 2023,, 08:14   Politică
2196 0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles.

”Efectuez o vizită de lucru la Bruxelles, în contextul în care Comisia Europeană va prezenta Raportul de Extindere al Uniunii Europene. În premieră, acest raport va include o analiză a evoluțiilor din Republica Moldova și mizăm că vom obține recomandare de începere a negocierilor de aderare.

În cadrul vizitei, voi avea întrevederi bilaterale cu oficiali europeni cu care voi discuta avansarea procesului de aderare al țării noastre la Uniunea Europeană și despre progresele substanțiale pe care a reușit să le înregistreze țara noastră în ultimul un an și jumătate”, a scris Nicu Popescu într-o postare pe canalul său de telegram.

În cadrul prezentării Raportului de Extindere al Comisiei Europene, ministrul Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere, Thérèse Blanchet, secretar general al Secretariatului General al Consiliului UE, Ilze Juhansone, secretarul general al Comisiei Europene.

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu va participa la evenimentul cu genericul „Pachetul de extindere 2023 al Comisiei Europene și calea europeană a Moldovei”.

4
1
0
1
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?