Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

PAS va desemna un alt candidat la șefia satului Negureni

3 aug. 2023,, 11:40   Politică
2900 1

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a declarat nevalabilă desemnarea lui Valeriu Botnaru la funcția de primar în satul Negureni, dat fiind faptul că „nu a fost respectată procedura cu privire la desemnarea și anunțarea candidatului la funcția de primar”.

În același timp, PAS a anunțat că va propune susținerea lui Ion Popa la funcția de candidat pentru fotoliul de primar al satului Negureni. Deciziile au fost luate de formațiune, după ce actorul Emilian Crețu a criticat PAS pentru că deputatul Viorel Barda a anunțat altă candidatură pentru primăria satului decît cea a actualului edil al localității, care este membru al formațiunii de guvernare, transmite newsmaker.

Pe 3 august, reprezentanții formațiunii au declarat că „Biroul Permanent Naţional PAS s-a sesizat în privinţa desemnării candidatului la funcția de primar în satul Negureni, raionul Teleneşti, la alegerile locale din toamna anului 2023”.

Potrivit PAS, „nu a fost respectată procedura statutară cu privire la desemnarea și anunțarea candidatului la funcția de primar”. Astfel ” Biroul Permanent Național al PAS a decis invalidarea desemnării candidatului la funcția de primar în satul Negureni, raionul Telenești”.

„Biroul Permanent Național, în urma consultărilor cu Organizația Teritorială PAS Telenești, va propune susținerea lui Ion Popa la funcția de candidat pentru funcția de primar al satului Negureni, raionul Telenești. Asigurăm susținătorii Partidului Acțiune și Solidaritate că vom acționa și în continuare în conformitate cu normele statutare și urmînd interesul cetățenilor”, se arată într-o declarație a partidului.


ВИДЕО) «Г-жа Санду, мы настолько глупы?». Актер Крецу разочарован PAS из-за выдвижение кандидата в мэры с. Негурень - NewsMaker

2
1
1
2
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?