Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nesterovschi, adus din nou în fața magistraților: Ce solicită procurorii

17 noi. 2023,, 13:07   Politică
2906 0

Deputatul Alexandr Nesterovschi a fost adus vineri, 17 noiembrie, în fața magistraților, unde va afla dacă rămîne în arest preventiv sau va fi eliberat.

Procurorii cer prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile în dosarul privind finanțarea ilegală a unor formațiuni politice, transmite realitatea.

Amintim că Serviciul de Informații și Securitate (SIS) în comun cu Procuratura Anticorupție (PA) și Centrul Național Anticorupție (CNA) au descins pe data de 21 septembrie cu peste 20 de percheziții în mai multe locații din Chișinău, Bălți, Sîngerei și Edineț, cît și în 9 automobile, ce vizează membrii și activiștii Partidului „Renaștere”.

Ulterior perchezițiilor și ridicării imunității lui Alexandr Nesterochi, dar și Irinei Lozovan, cei doi au fost reținuți.

În data de 15 martie, deputatul Alexandr Nesterovschi, a anunțat că părăsește fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și se alătură Mișcării Pentru Popor. În data de 25 martie, deputata Irina Lozovan, a anunțat același lucru.

2
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?