Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Nemerenco a sancționat un șef de instituție pentru că folosește poșta “mail.ru”

4 apr. 14:38   Politică
3502 4

Ministrul Sănătății Ala Nemerenco a aplicat astăzi, 4 aprilie, sancțiune disciplinară șefului unei instituții strategice din Moldova pentru că a utilizat platforma rusească (@mail.ru.) pentru a transmite informaţii despre rezervele ţării, notează Noi.md.

Ala Nemerenco a scris într-un mesaje de pe rețelele de socializare că în justiție ca și în medicină sînt de toate: profesioniști, oameni de valoare și alții, prieteni cu corupția și valorile în stomac.

„Aplic sancțiune disciplinară unui conducător de instituție strategic importantă pentru țară, care imediat după începerea războiului trimite o informație despre rezervele țării într-un anumit domeniu nu de pe emailul oficial, securizat al instituției, dar de pe mail.ru și instanța anulează ordinul de sancționare. Nu mă miră. În justiție ca și în medicină, avem de toate. Profesioniști, oameni de valoare și alții, prieteni cu corupția și valorile în stomac. Bucură, că totuși, mult mai mulți sînt cei din prima categorie.

… Alt caz. Vine o interpelare din Parlament. La sfîrșit sacramentală frază a unor deputați “vă rog răspunsul mi-l trimiteți pe ….@mail.ru. Ca un fel de ștampilă a cui abonament servește.

Ne mai întrebăm de ce am ajuns cu țara aici și așa? Poate ne spune mail.ru?”, a scris Nemerenco.


10
5
0
0
71

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?