X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu îndeamnă autoritățile georgiene să asigure accesul lui Saakașvili la servicii medicale

4 iul. 2023,, 12:45   Politică
3416 0

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, îndeamnă autoritățile georgiene să asigure accesul la tratament medical în străinătate al fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter, șeful statului s-a arătat îngrijorată de starea lui Saakașvili și a menționat că, de la începutul detenției, sănătatea fostului președinte al Georgiei a avut de suferit, notează Noi.md cu referire la Știri.md.

"Profund tulburată de imaginile îngrijorătoare ale lui Mihail Saakașvili în instanță, care dezvăluie o gravă deteriorare a sănătății sale în timpul detenției. Îndemn autoritățile georgiene să își pună în prim-plan bunăstarea sa și să asigure urgent accesul la tratament medical vital în străinătate", a scris Maia Sandu pe Twitter.

Menționăm că președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj pentru partenerii externi, după ce ieri, 3 iulie, Mihail Saakașvili a participat prin apel video la o ședință de judecată, iar imaginile au fost șocante. Fostul șef de stat a ajuns piele și os și continuă să piardă din greutate.

5
5
0
1
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?