X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dorin Recean: "Vom discuta cu primarii despre cea mai eficientă metodă de colaborare"

8 dec. 2023,, 18:46   Politică
2531 0

Prim-ministrul Dorin Recean a postat un video în rețelele sociale, în care amintește principalele teme din această săptămînă, în care a fost vizat inclusiv Executivul, notează Noi.md.

"Mîine, la Palatul Republicii, va avea loc Forumul Primarilor, inițiativa președintei Maia Sandu. Invit toți primarii, și cei care au fost realeși și cei care au fost aleși, să vină să discutăm care este modalitatea cea mai eficientă de colaborare.

Vom discuta despre problemele comune, despre problemele cetățenilor, pe care noi, administrația publică centrală și administrația publică locală, trebuie să le rezolvăm împreună.

În această săptămînă, am adoptat bugetul pentru 2024, bugetul "Investim pentru copii". Dincolo de faptul că am crescut salariile pentru învățători, am crescut alocațiile pentru nou-născuți, am alocat buget suplimentar pentru păturile vulnerabile ale societății", spune premierul.

Dorin Recean a mai adăugat că autoritățile au avut grijă să aloce bani și pentru dezvoltarea economică durabilă.


Amintim că în data de 9 decembrie curent, sub egida Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, la Chișinău, se va desfășura Forumul primarilor. Evenimentul, cu genericul „Viitorul administrației publice locale”, este organizat de Guvern în colaborare cu Congresul Autorităților Locale din Moldova.

2
0
0
3
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?