Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean a avut mai multe întrevederi oficiale la Bruxelles

25 oct. 2023,, 11:03   Politică
1879 0

Prioritățile Guvernului în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană (UE), reforma în sectorul justiției, precum și oportunitățile de aprofundare a cooperării în domenii-cheie care vizează dezvoltarea economică a țării noastre au fost discutate la întrevederile prim-ministrului Dorin Recean, aflat într-o vizită oficială la Bruxelles, cu mai mulți oficiali europeni.

În discuții cu vicepreședinta Comisiei Europene (CE), Vera Jourova, Dorin Recean s-a referit la procesul de implementare a celor 9 recomandări ale CE, notează Noi.md.

„Guvernul este ferm angajat să realizeze reforma justiției, să continue lupta împotriva corupției și să realizeze planul de deoligarhizare. sînt prioritățile noastre atît în procesul de aderare la UE”, a spus premierul.

Tot la Bruxelles, Dorin Recean a discutat despre oportunitățile de dezvoltare a economiei naționale cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.

În conversația cu directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE, Gert Jan Koopman, prim-ministrul Recean a reiterat hotărîrea fermă a țării noastre de a avansa pe agenda de reforme europene și a exprimat deschiderea Republicii Moldova pentru aprofundarea relațiilor cu instituțiile europene.

3
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?