Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon și consilierii socialiști, în fața Primăriei Chișinău: PSRM va avea un candidat al său

18 mai. 2023,, 10:50   Politică
3422 1

Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, viceprepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS și consilierii municipali PSRM susțin o conferință de presă în centrul capitalei, chiar în ușa Primăriei Chișinău.

„Cine va fi candidatul? Oricine îl vedeți aici. Și eu, și domnul Batrîncea, și oricare dintre noi ne vedem în fiecare curte din Chișinău, în următoarele zile”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon: Este evident că PSRM va merge în acest an, ca și în toți anii precedenți, cu candidatul propriu. În 2011 eu am fost candidat. În 2015 - doamna Greceanîi, apoi Ion ceban, care a fost socialist. În toate cele patru scrutine socialiștii au ieșit în turul doi. În alegerile din toamnă bătălia se va da între socialiști și partidul de guvernare al Maiei Sandu. Noi vom merge cu candidatul nostru ca să implementăm întreg programul nostru în interesul cetățenilor. Începînd de astăzi, noi vom merge în fiecare sector cu dare de seamă detaliată despre ce am făcut în acești trei și jumătate de guvernare. S-a implementat programul PSRM de guvernare.

Cine va fi candidatul? Oricine îl vedeți aici. Și eu, și domnul Batrîncea, și oricare dintre noi. Ne vedem în fiecare curte din Chișinău, în următoarele zile.

Dinari Cojocari: Cu siguranță se putea de realizat mult mai multe, dacă cei din Consiliul Municipal nu blocau toate inițiativele bune. Cel mai mare dușman al nostru în promovarea subiectelor sociale a fost populismul unor partide din CMC, iar uneori și a primarului capitalei.


Alexandr Odințov: Am reușit să facem multe lucruri, dar în ultimul an ne este foarte greu să muncim, pentru că cei din primărie se ocupă de politică, în loc de problemele cetățenilor.

Vlad Batrîncea: PSRM l-a înaintat, l-a sprijinit, toate proiectele realizate se datorează doar PSRM și fracțiunii noastre din CMC. Peste tot în oraș se renovează curțile, terenuri de joacă, terenuri sportive, toate sînt prevederi ale programului nostru de guvernare în capitală. ceban acum ce face? Își atacă echipa care l-a prijini.

Igor Dodon: „Actualul primar a fost socialist și Ion Ceban a implementat programul PSRM de guvernare. În primul an de administrare, cînd eu eram președinte și Guvernul socialist, au fost alocate milioane din care s-au realizat multe proiecte, de exemplu, s-a reparat strada Albișoara, La Izvor. Acum, primarul actual... Dumnezeu cu dînsul.

Vreau să vă anunț că PSRM va avea candidatul său la Primăria Chișinău și nu-l mai sprijină pe Ion Ceban.”

PSRM nu a dezvăluit numele candidatului pentru Primăria Chișinău.

Anterior, liderul PSRM, Igor Dodon, nu a exclus că va candida la șefia capitalei. „Pînă acum nu luam în serios, dar acum mă gîndesc să examinez și această opțiune. M-au pus pe gînduri. Ion Ceban să nu se sperie acuși”, a spus fostul șef de stat.

23
2
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?