X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Bolea îi ia apărarea șefului de la ANSA

11 apr. 22:04   Politică
2452 0

ANSA nu a avut un conducător și o administrare atît de eficientă, spune ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea.

Precizarea a fost făcută la emisiunea „Realitatea te Privește” după ce trei foști angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor l-au acuză pe șeful instituției, Radu Musteață, de mai multe abuzuri și ilegalități.

„ANSA niciodată nu a avut un conducător și o administrare atît de eficientă. Datorită acestei administrări ANSA și muncii făcute de conducerea actuală noi am fost acreditați ca și țară și luați în seamă. Munca ANSA înseamnă că producția de pe masa consumatorul este sigură. Învinuirile astea sînt făcute de persoane care nu sînt foarte „curate” în intențiile sale”, a declarat ministrul Agriculturii, scrie realitatea.

Precizăm că, săptămîna aceasta, foști angajați ANSA îl acuză pe șeful instituției, Radu Musteață, de mai multe ilegalități. Aceștia au declarat în cadrul unei conferințe de presă, că șeful ANSA i-ar fi forțat să scrie cerere de demisie.


0
0
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?