X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Andrei Spînu, viitorul premier? Răspunsul oficialului

18 sep. 2023,, 14:26   Politică
3467 0

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), infirmă zvonurile, potrivit cărora dînsul ar urma să-i ia locul lui Dorin Recean în fruntea Guvernului Republicii Moldova.

Fostul vicepremier a declarat că a revenit la MIDR la invitația lui Dorin Recean și că ar avea o relație foarte bună cu șeful Guvernului. Întrebat, dacă urmează să preia funcția de premier, așa cum se discută în anumite cercuri, Spînu a spus că „nu cunoaște” despre existența unui asemenea scenariu.

„Sînt zvonuri și neadevăruri. Eu am spus de mai multe ori, sînt ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Am o relație foarte bună cu domnul prim-ministru și am venit la invitația domnului Recean. Premierul are toată susținerea echipei, inclusiv a mea. Noi avem un mandat foarte clar, avem aceste priorități pe domeniul meu și sînt sigur că noi vom realiza tot ce ne-am propus”, a precizat Spînu.

El a adăugat că a făcut un pas înapoi la începutul anului curent, dar peste jumătate de an a revenit în Guvern „pentru a impulsiona proiectele de infrastructură”, notează Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

„Am considerat la acea etapă că e bine să iau o pauză. Asta am făcut, reieșind din situația care era atunci. De ce am revenit? A fost o invitație a prim-ministrului Dorin Recean de a veni și impulsiona proiectele de infrastructură. Am venit la minister să fac ceea ce am început în 2021”, a conchis Spînu.


Prim-ministrul Dorin Recean a spus recent că nu are de gînd să demisioneze din fruntea Guvernului în această toamnă.

3
3
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?