X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Andrei Spînu respinge zvonurile privind lupta clanurilor în interiorul formațiunii

2 apr. 21:50   Politică
2089 0

Andrei Spînu, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, respinge toate zvonurile din spațiul public privind lupta clanurilor în interiorul formațiunii, precum și cele despre lupta pentru fotoliul de prim-ministru al Republicii Moldova.

„Sînt în relații foarte bune cu Dorin Recean, restul este un fals”, a declarat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Mai mult, Spînu spune că nu a fost niciodată invitat, citat, audiat sau măcar întrebat de procurori ceva despre acuzațiile și dosarele care îi sînt atribuite public - drumul Bumbăta, contractul cu Gazprom și achizițiile de la gaze naturale.

Ministrul a refuzat să comenteze analiza lui Veaceslav Ioniță, potrivit căreia moldovenii achită cel mai mare tarif la gaz din regiune, afirmînd că aceasta este „o opinie”, iar cetățenii nu achită cel mai mare tarif”.

„Este un fals” și oferta pentru fermieri, înainte de parlamentarele din 2021, care nu a mai fost realizată, și „tot un fals” sînt și zvonurile că „Andrei Spînu a fost cel care a asigurat finanțarea campaniilor electorale din 2020 și 2021, mărindu-și astfel spațiul de influență pe interiorul PAS.

4
1
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?