Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Alte două mesaje de interes public au fost aprobate de CEC

23 sep. 2023,, 11:00   Politică
2812 0

Comisia Electorală Centrală a aprobat două mesaje de interes public: un spot video și o broșură informativă, elaborate de autoritatea electorală în cadrul campaniei de informare pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023.

Spotul video poartă un caracter informativ și relatează despre funcționalitățile Registrului de stat al alegătorilor și modul de administrare și actualizare a listelor electorale. Broșura informativă “Ghidul alegătorului” conține informații detaliate despre alegerile locale generale din 5 noiembrie. Aceasta va fi distribuită cetățenilor cu drept de vot, prin intermediul echipelor mobile, în cadrul campaniei de informare pentru alegătorii din țară.

Menționăm că, potrivit Legii nr.62/2022 cu privire la publicitate, în perioada electorală a alegerilor generale sînt difuzate doar mesajele de interes public aprobate de Comisia Electorală Centrală.

Toate mesajele de interes public sînt plasate pe pagina web a Comisiei www.cec.md, rubrica „Alegeri locale generale 2023”, compartimentul „Mesaje de interes public aprobate de CEC”.

0
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?