X 
Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

La Chișinău va avea loc un forum de afaceri moldo-chinez

28 noi. 2016,, 17:00   Business
2524 1
Молдо-китайский бизнес-форум пройдет в Кишиневе
Foto: agora.md

În perioada 1-2 decembrie curent, la Chișinău se vor desfășura lucrările celei de-a opta sesiuni a Comisiei interguvernamentale moldo-chineze pentru colaborare comercial-economică.


Agenda evenimentului va include un forum de afaceri bilateral, destinat valorificării potențialului de cooperare dintre Republica Moldova și Republica Populară Chineză, informează NOI.md.

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) anunță că, după prezentarea oportunităților de afaceri și a sectoarelor economice prioritare din țara noastră, reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova și Republica Populară Chineză vor avea ocazia să exploreze posibilitățile de parteneriat și de inițiere a proiectelor investiționale, în formatul B2B.

Delegația este formată din reprezentanți ai companiilor chineze din sectoarele de infrastructură, financiar-bancar, energetic, tehnologia informației și comunicațiilor, cercetare și dezvoltare în domeniul agroalimentar, inginerie și construcții etc.

În acest context, MIEPO invită reprezentanții mediului de afaceri autohton să participe la Forum.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?