Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ofițerii CIA și FBI se retrag din Urcaina cu destinația București

21 noi. 2016,, 08:45   Externe
8307 13

Офицеры ЦРУ и ФБР бегут из Киева в Бухарест
Foto: sputnik.md

Știrea privind retragerea ofițerilor americani a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni televizate de fostul deputat Igor Markov.


În opinia acestuia, rechemarea angajaților FBI și CIA este un semn că Statele Unite părăsesc Ucraina, scrie transmite Sputniknews.ro cu referire la stalkerzone.org

"În urmă cu o săptămână, reprezentanții FBI, care aveau sediul în clădirea Procuraturii Generale, și ai CIA, care aveau birourile în clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei, au fost transferați către România și Republica Cehă. Pentru ofițerii de securitate este un semnal clar că Statele Unite se retrag din Ucraina. Rămîn doar analiștii, în timp ce toți ofițerii de investigații pleacă", a spus fostul deputat.

De notat faptul că partea ucraineană a negat prezența pe teritoriul țării a CIA și FBI, iar arborarea steagului Statelor Unite alături de cel al Ucrainei, la intrarea în sediul SBI din Kiev, a fost explicată oficială prin faptul că acest lucru a fost prilejuit de sosirea Șefului Departamentului de Stat al USA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?