Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președintele celui mai sărac stat din lume și-a înălțat un monument (FOTO)

13 sep. 2016,, 01:00   Externe
3552 2

Президент Зимбабве открыл памятник самому себе (ФОТО)
Foto: mk.ru

Robert Mugabe, președintele Zimbabwe, care are 95 de ani și care se află la cîrma statului de mai bine de 35 de ani, și-a ridicat un monument.


Statuia are o înălțime de 3, 8 metri. Internauții au făcut haz de necaz de fetișul președintelui, al cărei țări se află într-un colaps economic inimaginabil. Dacă ne uităm bine la monument, observăm că celebrul sculptor Dominic Benhura a avut intenția să meșterească o copie hazlie a lui Mugabe, aidoma unui actor din desene animate. Artistul a muncit asupra creației mai bine de jumătate de an. Mugabe crede că munca sculptorului merită mult mai mult, decît un simplu mulțumesc. Creatorul monumentului a anunțat că administrația locală a dispus sculptarea monumentului și că acesta trebuia să semene aproape leit cu președintele.

Robert Mugabe este cel mai vechi președinte de țară din lume. În cei 35 de ani, statul african a devenit cel mai sărac din lume. Țara e plină de demonstrații, mitinguri, organizate de cetățenii care nu mai știu cum să iasă din sărăcia cronică.

MAI MULT PLÂNS, DECÂT RÂS! Președintele celui mai sărac stat din lume și-a înălțat un monument! Vezi unde are loc evenimentul comico-tragic

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?