X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Leancă la CEC: Nu voi proceda ca unii politicieni după alegeri

9 sep. 2016,, 11:45   Politică
4375 9
Foto: facebook.com

Liderul Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă, s-a prezentat astăzi la Comisia Electorală Centrală pentru a aduce semnăturile acumulate de grupul său de inițiativă ca să fie înscris în alegerile prezidențiale din 30 octombrie curent, relatează NOI.md.


Fostul premier este convins că are șanse să ajungă președinte și susține că nu va uita de promisiunile electorale făcute. „Vreau să vin cu o viziune de a construi o țară prosperă și plină de bunăstare. Noi trebuie să continuăm drumul spre Vest, pentru ca Republica Moldova să ajungă la fel ca Țările Baltice, Polonia, România. Politicienii moldoveni uită de promisiuni imediat după alegeri, dar eu nu voi proceda la fel. Am un program pozitiv și realist care va aduce prosperitate și bunăstare”, a spus acesta.

Referindu-se la procesul de colectare a semnăturilor în favoarea sa, Iurie Leancă spune că a fost simplu, dar, totodată, complicat. „Procesul de colectare a fost simplu, dar, în același timp, foarte complicat și complex. Am încercat să comunicăm cu oamenii, să le explicăm ce am făcut noi și ce vom face. Am colectat peste 20 de mii de semnături din 19 raioane, inclusiv municipiile Chișinău și Bălți. Avem semnături și din Taraclia”, a conchis fostul premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?