Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cu ce scop a mers Năstase la Washington

16 aug. 2016,, 16:11   Politică
5204 9

Foto: noi.md

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, efectuează o vizită în Statele Unite, unde urmează să aibă mai multe întrevederi cu demnitari, juriști și experți americani, notează Noi.md.


Potrivit unei note informative, vizita este efectuată în contextul crizei social-politice din Republica Moldova, cu scopul de a cere intervenția instituțiilor internaționale în stoparea abuzurilor din partea autorităților.

„În timp ce guvernarea ne minte pe banii noştri, eu unul, ca şi mulţi alţi colegi de-ai mei, prefer să fac tot ce-mi stă în puteri ca legea să fie pusă în capul mesei. Iar dacă instituţiile moldoveneşti nu sînt în stare să o facă, atunci e timpul să apelăm la cele de peste hotare”, susține Andrei Năstase.

Politicianul urmează să aibă întîlniri și cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite, pe 18 august la Washington.

Precizăm că Platforma „Demnitate și Adevăr”, Partidul Acțiune și Solidaritate și PLDM au anunțat recent că vor înainta un candidat comun la alegerile prezidențiale. Alegerea urmează a fi făcută între Maia Sandu și Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?