X 
Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4043

Michael Moore susține că Donald Trump va fi ales președintele SUA

25 iul. 2016,, 16:40   Externe
5268 0

Майкл Мур: Трамп выиграет президентские выборы в США
Foto: rg.ru

Celebrul regizor Michael Moore susține că Donald Trump va cîștiga alegerile prezidențiale din SUA în fața lui Hillary Clinton.


Regizorul și comentatorul politic liberal pare convins de acest lucru, deși aecst lucru nu este pe placul său.

Michael Moore, cunoscut pentru documentarele Fahrenheit 9/11 și Bowling For Columbine, a scris pe blocul său un articol intitulat “Cinci motive pentru care Trump o să cîștige”, un articol care cu siguranță va stîrnit consternarea cititorilor săi.

Deși laureatul cu Oscar spune că nu și-a dorit niciodată atît de mult să se înșele, el își susține predicția. “Îmi pare rău să fiu cel care aduce veștile proaste, dar v-am spus direct vara trecută că Donald Trump va cîștiga nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale”, scrie Moore.

“Acum am vești chiar mai rele și depresive: Donald J. Trump va cîștiga în noiembrie. Acest mizerabil, ignorant, clovn periculos part-time și sociopat full-time va fi următorul nostru președinte. Președintele Trump – spuneți aceste cuvinte, pentru că le veți tot spune pentru următorii patru ani”, continua regizorul.

“Dacă credeți că Hillary Clinton îl va învine pe Trump cu fapte, cu inteligență și cu logică, atunci cu siguranță ați ratat ultimul an al celor 56 de alegeri primare și caucus-uri, unde 16 candidați republicani au încercat asta”, mai scrie Michael Moore.

El a vorbit despre statele din Midwest, voturile în semn de protest ale alegătorilor “bărbaților albi nervoși”, problema Hillary și susținătorii lui Bernie. Toți aceștia ar urma să voteze pentru Donald Trump, ceea ce va duce la victoria miliardarului.

La începutul campaniei, Michael Moore a declarat că îl susține pe Bernie Sanders. După ce acesta s-a retras din cursă, regizorul a afirmat că va vota pentru Hillary Clinton, doar pentru ca Donald Trump să nu ajungă la Casa Albă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?