Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Leancă: Filat a ajuns unde este pentru că nu a învățat din greșeli

8 iul. 2016,, 15:31   Politică
6970 5

Foto: inprofunzime.md

„Lecția Filat” este una bună pentru toată clasa politică din Moldova, pentru că arată unde duce aroganța și beția puterii, consideră liderul PPEM, Iurie Leancă, citat de NOI.md.


Replica a fost dată fostului său coleg de partid, Vlad Filat, după ce acesta l-a acuzat pe Leancă de faptul că a depus mărturii pe ascuns, la miez de noapte, împotriva sa.

„După atacul de ieri a lui Filat m-am gîndit să procedez conducîndu-mă după zicala rusească: «лежачего не бьют», dar văd că nu se liniștește, și în pușcărie rămîne obsedat de mine.

Cred că pe omul ăsta nu-l ajută nimic, nu învață nimic din greșeli și de asta a ajuns unde a ajuns, din cel mai popular politician – în ceea ce este acum. A distrus viețile și speranțele multor oameni, și-a distrus-o pe a sa, iar acum încearcă să se răzbune pentru situația tristă în care se află, prin metoda pe care a folosit-o și în politică – victimizare, lașitate și împroșcat cu noroi în toate direcțiile. Lecția Filat este una bună pentru toată clasa politică, să înțelegem cu toții unde duce aroganța și beția puterii”, a comentat Leancă.



Vlad Filat a declarat recent pe o rețea de socializare că Iurie Leancă s-a numărat printre cei care au pus la cale un complot împotriva sa, în ziua de 14 octombrie anul trecut, cînd fusese reținut.

„Îmi aduc aminte privirea domnului Iurie Leancă, cel care a făcut declaraţii împotriva mea la el acasă, pe 14 octombrie, într-o zi liberă, noaptea, pe întuneric, ca în 1937. La fel şi de cei care, şantajaţi sau ademeniţi de funcţii, au depus mărturii false împotriva mea, făcînd «un pact cu diavolul»”, a spus Vlad Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?