Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Reținerea lui Șor a nimerit în vizorul presei internaționale

24 iun. 2016,, 16:16   Societate
8577 12
Foto: noi.md
Reținerea primarului de Orhei, Ilan Șor, , care s-a produs în seara zilei de 22 iunie, după interogatoriul acestui în Centrul Național Anticorupție, a nimerit în atenția presei internaționale, notează NOI.md.

Publicația britanică „Daily Mail” a scris că Șor în timpul în care deținea postul de președinte al Consiliului directorilor „Băncii de Economii” a participat la o schemă de spălare a peste 675 milioane de lire sterline (circa un miliard de dolari SUA – nota red.).

Vestea despre reținerea lui Ilan Șor a apărut și în fluxul de știri al agenției americane „Associated Press” și pe site-ul postului de televiziune „ABC News”.

Amintim că Ilan Șor a fost reținut pentru 72 de ore în seara zilei de 22 iunie, după ce a fost interogat la CNA. Procurorul Procuraturei Anticorupție Adriana Bețișor a comunicat că Șor este acuzat în cîteva dosare de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.



Vineri, 24 iunie, Judecătoria sectorului Biucani a aprobat solicitatrea procurorilor, care au cerut pentru Ilan Șor 30 de zile arest . Apărarea intenționează să contesteze decizia la Curtea de Apel.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?