Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Morari: Probabilitatea arestării lui Șor pentru 30 de zile e de 90%

23 iun. 2016,, 11:56   Politică
5451 2
Морарь: Вероятность ареста Шора на 30 суток - более 90%
Foto: privesc.eu

Probabilitatea plasării în arest pentru 30 de zile a primarului de Orhei, Ilan Șor, reținut ieri pentru 72 de ore, constituie mai mult de 90%.


Acest lucru l-a declarat într-un interviu oferit în exclusivitate portalului NOI.md procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari.

"Procurorii vor insista asupra plasării lui Șor în arest preventiv pentru 30 de zile. Pot să declar cu încredere deplină că probabilitatea ca mandatul de arest pentru Șor va fi acceptat de către instanță, depășește 90%. Mai mult decît atît, probabilitatea ca acest lucru să se întîmple e de 99%", a declarat șeful PA.

Morari nu a specificat cazurile care îi sînt incriminate lui Șor, pentru că nu poate spune mai multe decît atît cît a anunțat ieri, 22 iunie, procurorul Adriana Bețișor. "Nu vă pot povesti detaliile anchetei, pentru a evita speculațiile cu privire la acest subiect", a menționat procurorul-șef, refuzînd, de asemenea, să precizeze la ce documente noi obținute din străinătate cu privire la activitățile financiare ale lui Ilan Șor s-a referit Bețișor.

Ilan Șor a fost reținut pentru 72 de ore în seara zilei de 22 iunie, după interogatoriul de la Centrul Național Anticorupție. Procurorul Adriana Bețișor a comunicat că Șor este acuzat în mai multe cazuri de fraudă în proporții mari și de spălare de bani. Ea a adăugat ca va insista asupra prelungirii detenției lui cu 30 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?