X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc: Ceea ce vreau e simplu și firesc

16 iun. 2016,, 10:08   Politică
9018 17

Plahotniuc: Ceea ce vreau e simplu și firesc
Foto : blogspot.com

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, susține că aparițiile sale tot mai frecvente în spațiul public, din ultima perioadă, au legătură cu obiectivele pe care și le-a pus.

Într-un interviu pentru publicația „Timpul”, democratul a precizat că pînă în 2018 și-a propus să contribuie la construirea unei țări stabile economic și politic, notează NOI.md.

În aceasta constă proiectul său politic, a precizat Plahotniuc. „M-am activizat public fiindcă am niște sarcini concrete de realizat și în continuare voi fi activ prin acțiunile mele. Ceea ce vreau eu este foarte simplu și normal, oamenii să mă cunoască așa cum sînt și pentru acest lucru voi face anumite schimbări în modul în care comunic, în special în ceea ce ține de comunicare directă. Iar scopul nu este să am o imagine mai bună, ci să am o imagine corectă, bazată pe realitate”, a punctat Plahotniuc.

Referindu-se la apariția pe scena politică a unor noi proiecte așa-numite antioligarhice, Vlad Plahotniuc a remarcat că nu poate fi construit un proiect politic doar pe lupte cu un dușman închipuit. „Platforma DA a fost prezentată inițial ca o mișcare civică, dar s-a dovedit a fi una cinică. Gruparea infractorilor Țopa, care au acționat din spate, a reușit prin manipulare să atragă inițial cîteva personalități din societate, ca mai apoi să atragă populația într-un protest care se dorea a fi pentru rezolvarea unor probleme reale legate de traiul oamenilor. Cîtă vreme nu are un proiect politic serios, această grupare nu este un competitor politic, ci rămîne o unealtă de luptă a grupării de interese care a creat-o”, a punctat Plahotniuc.

Întrebat despre proiectul PAS al Maiei Sandu, democratul a menționat că nu cunoaște detalii despre noua formațiune. Totuși, politicianul a salutat ideea înaintării unui candidat comun al PAS, PDA, PLDM și PPEM la alegerile prezidențiale. „E o idee bună. Nu glumesc, eu vorbesc din perspectiva omului care analizează atent cum va arăta competiția în alegeri dacă aceste patru partide vor merge cu un singur candidat. Știu că v-am intrigat și vreți mai multe detalii, dar nu vreau ca prin ceea ce spun să stric planurile celor trei partide”, a explicat Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?