X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc a discutat cu businessmenii modalităţile de îmbunătăţire a climatului de afaceri

10 iun. 2016,, 12:30   Business
6168 6
Плахотнюк обсудил с инвесторами и бизнесменами меры по улучшению делового климата в Молдове
Foto: facebook.com

„Îmbunătăţirea climatului de afaceri în Republica Moldova” este genericul discuţiei care a avut loc joi seara, 9 iunie.


Evenimentul a fost organizat de către fondatorul Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova, Vlad Plahotniuc.

La eveniment au participat aproximativ 100 de antreprenori şi dezvoltatori, reprezentînd companii autohtone şi din străinătate din diverse domenii, precum construcţii, financiar-bancar, comerţ, agricultură, IT şi telecomunicaţii, industrie, servicii, imobiliar.

În cadrul discuţiilor, au fost dezbătute o serie de măsuri, proceduri şi politici care afectează activitatea companiilor, precum şi paşii care ar trebui realizaţi pentru corectarea sau îmbunătăţirea acestora.

Fondatorul Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a scris pe pagina sa de facebook: „Vom mai avea astfel de întîlniri, pentru că ne ajută să identificăm o viziune comună asupra dezvoltării mediului de afaceri".

"Îmi propun ca în comun să analizăm şi modalităţile mai eficiente de cooperare cu autorităţile statului, ca să îmbunătăţim condiţiile în care activează oamenii de afaceri. Consider că întîlnirea de astăzi va fi de bun augur pentru o mai bună dezvoltare a businessului moldovenesc de acum încolo", a scris Vlad Plahotniuc, care este secretarul-coordonator al majorităţii parlamentare de guvernămînt conduse de PDM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?