Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Video reportaj din presa rusă: Cum arată România după intrarea în UE

30 mai. 2016,, 12:22   Externe
10754 14
Мясо есть, газа для готовки нет: как изменилась жизнь Румынии после вхождения в ЕС
Foto: vesti.md

Jurnaliștii de la Rossia 24 vin cu un nou reportaj în care prezintă situația din România și din Serbia după ce vecinii noștri au intrat în Uniunea Europeană și în NATO.


În materialul video se vorbește despre faptul că Ucraina se află prinsă într-o capcană dorind să adere la UE și NATO. Cum va ieși din ea nu se știe întrucât atît europenii cît și americanii ar fi interesați doar de propriile lor interese pe pămîntul ucrainean.

Totodată, jurnaliștii ruși realizează un material în Deveselu, România o localitate aflată la 150 de km de București în care a fost amplasată o bază americană. În material sînt arătate case sărăcăcioase și oameni bolnavi și săraci care nu pot pregăti mîncare pentru că o butelie de gaz costă 10 euro, bani pe care ei nu își pot permite să îi achite.

Asta deși, în acea localitate există baza militară americană, oamenii nu trăiesc mai bine, din contra au vrut să lucreze acolo dar nu au fost luați la muncă. În video apare și fostul președinte al României Traian Băsescu care face o paralelă cu Republica Moldova și spune că până a deveni membră UE, România avea cam același venit pe cap de locuitor ca și țara noastră, iar acum de cînd este membră UE PIB- ul a crescut de mai cinci ori.

A doua parte a materialului video este dedicată Serbiei, țara care vrea să adere la NATO pentru a scăpa de bombele NATO, potrivit reporterilor ruși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?