X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova încep examenele de absolvire (VIDEO)

23 mai. 2016,, 12:45   Societate
3595 0

În Moldova încep examenele de absolvire
Foto: aif.ru

Săptămîna trecută, elevii claselor liceale din capitală au susținut tezele semestriale, iar elevii din clasele a IV-a au finalizat examenele.


La 2 iunie se va da startul examenelor de absolvire pentru elevii claselor gimnaziale, iar din 3 iunie liceenii vor susține bacalaureatul, informează NOI.md.

Săptămîna curentă au loc consultații pentru elevi în școli și licee. „Practic, anul școlar se va finaliza săptămîna acesta, luni vor avea loc doar consultații, iar marți, începînd cu ora 8.30, va avea loc careul de încheiere”, a anunțat șefa Direcției generale educație, tineret și sport a CMC, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

La fel, în capitală s-au organizat cîteva activități extracurriculare săptămîna precedentă, printre care se numără și „Ziua absolventului”, unde au fost prezenți circa 800 de absolvenți ai claselor a XII-a, fiind premiați cei care au înregistrat rezultate deosebite la învățătură.

„A luat sfîrșit concursul «Arată că îți pasă», săptămîna aceasta se face bilanțul, apoi vom vedea care sînt cele mai salubre instituții de învățămînt din municipiu”, a adăugat șefa Direcției educație.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?