Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Șeful guvernului afgan confirmă că liderul talibanilor a fost ucis

22 mai. 2016,, 19:00   Externe
2621 4
Афганистан: лидер талибов Ахтар Мансур, вероятно, был убит
Foto agerpres.ro

Șeful guvernului de unitate națională din Afganistan, Abdullah Abdullah, a confirmat că liderul talibanilor afgani mollahul Akhtar Mansour a fost ucis sâmbătă într-un atac cu drone lansat de forțe americane în Pakistan, relatează duminică Reuters.


'Liderul talibanilor Akhtar Mansour a fost ucis ieri într-un atac cu dronă la Quetta, Pakistan, la 16:30. Mașina lui a fost atacată la Dahl Bandin', a menționat Abdullah într-un mesaj difuzat pe Twitter, referindu-se la un district din provincia Balutchistan, în apropierea graniței cu Afganistanul.

Serviciile de informații afgane au confirmat de asemenea că liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, a fost ucis într-un raid aerian în Pakistan. Moartea liderului taliban nu a fost confirmată deocamdată de SUA sau de talibani.

Pakistanul 'caută clarificări' despre atacul cu dronă care l-a vizat sâmbătă pe liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, declarase mai devreme, potrivit Reuters, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe pakistanez, după ce oficiali americani au afirmat că mollahul Mansour a fost probabil ucis într-un atac aerian pe teritoriul pakistanez.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?