Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Clienţii şi partenerii Mobiasbancă au avut parte de un concert susţinut de Valentina Naforniţă

20 mai. 2016,, 17:40   Societate
2300 0
Foto: cosmo.ru

BC Mobiasbancă Groupe Societe Generale a marcat obţinerea Certificatului de conformitate a sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015 prin organizarea unui concert de muzică susţinut de diva Operei Vieneze Valentina Naforniţa.


La eveniment au fost invitaţi clienţii şi partenerii băncii, precum şi reprezentanţi ai clasei politice şi corpului diplomatic acreditat la Chişinău.

Solicitat să comenteze importanţa acestui eveniment, preşedintele Mobiasbancă Groupe Societe Generale, Ridha Tekaia, a declarat că "Valentina Naforniţă este un exemplu remarcabil de excelenţă, iar Mobiasbancă tinde spre excelenţă". "Am considerat că Valentina Naforniţă ar putea fi un bun simbol şi o sursă de inspiraţie pentru noi ca să progresăm şi să lucrăm în continuare pe linie ascendentă", a spus Ridha Tekaia.

Potrivit lui, Moldova "are nevoie de cît mai multe personalităţi care să reprezinte ţara pozitiv".

Preşedintele băncii a adăugat că Certificatul de conformitate a sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015, pe care banca l-a obţinut recent, reprezintă un pas înainte pe drumul către excelenţă.

"Certificatul ISO 9001:2015 nu este doar o recunoaştere a calităţii. Este o stare de spirit a întregii echipe, care lucrează pentru a asigura un proces corect. Întreaga echipă Mobiasbancă a contribuit la acest proces de calitate, care este în beneficiul clienţilor noştri," a spus Ridha Tekaia.

Mobiasbancă Groupe Societe Generale este unica bancă şi prima companie din Moldova care este certificată ISO 9001:2015. Perimetrul de certificare include următoarele servicii financiare: transferuri internaţionale prin ordine de plată, garanţii bancare, acreditive documentare, incaso documentare pentru persoane fizice, companii, credite imobiliare pentru persoane fizice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?