Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

În finala Cupei Moldovei vor juca „Milsami” şi „Zarea”

11 mai. 2016,, 14:00   Sport
2760 1
În finala Cupei Moldovei vor juca „Milsami” şi „Zarea”
Foto: noi.md

În finala Cupei Moldovei la fotbal vor juca "Milsami" (Orhei) şi "Zarea" (Bălţi). Ambele echipe au obţinut victorie în meciurile de semifinală, disputate ieri.


În ambele meciuri a fost nevoie de timp suplimentar pentru a stabili cîştigătorul.

La Orhei "Milsami" a învins "Dacia" Chişinău. Unicul gol a fost marcat de Eugen Sidorenco la începutul timpului suplimentar, în minutul 92.

Meciul a fost umbrit de un incident neplăcut: portarul echipei primitoare – Radu Mîţu – a fost traumatizat. În minutul 76, atacantul "dacilor" Vadim Cemîrtan l-a lovit cu genunchiul în cap. Directorul general al FC "Milsami", Viorel Jardan, a comunicat că Radu Mîţu a fost diagnosticat cu "comoţie cerebrală".

Arbitrul principal al meciului l-a eliminat pe Cemîrtan de pe teren. În plus, jucătorii ambelor echipe au primit 10 cartonaşe galbene – cîte cinci pentru fiecare echipă.

La Tiraspol FC "Sherif", la fel în timp suplimentar, a cedat în faţa echipei "Zarea" Bălţi. Oaspeţii au deschis scorul la mijlocul reprizei II, primul gol fiind marcat de Andrei Slinchin. În minutul cinci suplimentar din repriza a doua, cu 15 secunde pînă la încheierea meciului, atacantul "Sherif" Radu Gînsari a egalat scorul. În minutul 108 Gheorghe Boghiu a marcat golul victorios. "Zarea" a cîştigat cu scorul de 2:1, iar "Sherif" nu va juca în finala Cupei Moldovei.

Finala Cupei Moldovei va avea loc pe 25 mai la stadionul "Zimbru" din Chişinău. Deţinătoarea Cupei va obţine dreptul de a participa la preliminarele Ligii Europei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?