X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un deputat rus i-a adus Papei de la Roma o panglică „Sf. Gheorghe”

5 mai. 2016,, 19:00   Externe
2889 4
Депутат Госдумы подарил папе римскому георгиевскую ленточку
Foto: tvrain.ru

Deputatul Dumei de Stat din partea PCFR i-a adresat Papei de la Roma felicitări cu ocazia Zilei Victoriei și i-a adus în dar o panglică „Sf. Gheorghe”.


„Ieri am avut posibilitatea de a fi asista la audiența generală a Papei de la Roma Francisc de pe Piața Sfîntului Petru de la Vatican. Am stat în loja oaspeților, în primul rînd. Nu cred că este o pură întîmplare. I-am spus Papei că în cinci zile vom avea o sărbătoare mare - Ziua Victoriei, i-am înmînat o medalie comemorativă a celei dea 70-a aniversări a victoriei. I-am spus că oamenii noștri au plătit cu 26 de milioane de suflete, i-am cerut Papei să fie alături de poporul nostru și să-și pună panglica „Sf. Gheorghe” în semn de solidaritate. El și-a îmbrăcat-o peste sutană și discuția a continuat”, a spus Dorohin.

Deputatul i-a transmis pontifului, în afară de panglică, și o copie a Steagului Victoriei și i-a mulțumit pentru solidaritatea cu Rusia.

Potrivit lui Dorohin, Papa de la Roma, de asemenea, l-a felicitat cu Sfintele sărbători de Paști și i-a spus în limba rusă: „Hristos Voskrese”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?