X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Vitalie Dani a lansat un videoclip mai deosebit, dedicat părinților (VIDEO)

28 apr. 2016,, 15:45   Showbiz
3702 0

Виталие Дани выпустил особенный видеоклип, посвященный родителям (ВИДЕО)
Foto: youtube.com

Au trecut aproximativ doi ani de la ultima lansare video a lui Vitalie Dani și în această săptămînă interpretul a hotărît să-și bucure fanii cu un nou videoclip.


Este vorba de piesa „Părinții”, iar potrivit artistului, ceea ce s-a reușit pe final este ceva mai deosebit în comparație cu ce a făcut pînă acum, relatează Noi.md.

În videoclipul lansat apar doar imaginile pictate pe nisip, interpretul fiind prezent doar cu vocea. „Era inițial conceput ceva mai deosebit. Este vorba despre pictorul originar din Tighina Chiril Sarsacov. El are o tehnică a sa de mînuire a nisipului”, a menționat Vitalie Dani.

„A fost și pentru mine o surpriză să-l lansăm acum în Săptămîna Mare. Mi-aș dori ca cei care îl vor privi să fie, oarecum atinși, mișcați de acest videoclip. Este o melodie dedicată părinților și mereu ne-am gîndit cum am putea pune în imagine această temă”, a mai adăugat artistul.

Ideea videoclipului aparține interpretului, iar ceea ce a reușit să se realizare pînă la final, a întrecut așteptările acestuia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?