Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

Prohanov: Dacă ”aspiratorul românesc” va absorbi Moldova, atunci despre poporul moldovenesc se va vorbi la trecut

5 apr. 2016,, 12:35   Politică
3063 4
Проханов: Если «румынский пылесос» поглотит в себя Молдову, говорить о молдавском народе придется только в прошлом
Foto: politrussia.com

Republica Moldova este pusă astăzi în fața unei alegeri: sau prosperarea în componența altui stat sau să continue să se afunde în criza politică și economică.


Însă, niciuna din cele două opțiuni nu trebuie aleasă. Este nevoie de un lider, care va lupta pentru statalitatea moldovenească, independența și dezvoltarea acestei țări. Declarația a fost făcută de către președintele Clubului ”Isborski”, scriitorul și publicistul Alexandr Prohanov în cadrul emisiunii ”1+1” la postul de televizune Accent TV.

”Moldova se află la o răscruce tragică enormă. Dacă ”aspiratorul românesc” va absorbi această țară, atunci despre poporul moldovenesc se va vorbi doar la trecut. Singura posibilitate de a crea aici un stat moldovenesc irepetabil, în care vor fi mai multe culturi, vectori de dezvoltare și limbi vorbite, va dispărea imediat după unirea cu România”, se arată convins președintele Clubului ”Isborsk”.

Amintim că recent la Chișinău s-a desfășurat conferința internațională cu genericul ”Moldova și Rusia” : o istorie comună, valori comune, o viziune comună asupra viitorului”. Evenimentul a fost organizat cu ocazia inaugurării reprezentanței Clubului ”Isborski” la Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?