Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4047

Vinurile din Moldova vor fi ajutate să-și consolideze pozițiile pe piețele-țintă de bază

23 mar. 2016,, 10:15   Economie
2158 1
Вину Молдовы помогут закрепиться на целевых рынках пяти стран
Foto: unimedia.info

Vinificatorii din Republica Moldova vor fi ajutați să-și consolideze în acest an pozițiile pe piețe de bază pentru vinurile autohtone: Polonia, Cehia, China și SUA, informează NOI.md.


Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a prezentat un studiu de piață relevant privind principalele piețe de desfacere pentru Vinul Moldovei, menit să contribuie la consolidarea vinurilor moldovenești pe piețele respective.

Directorul ONVV, Dumitru Munteanu, a menționat că Oficiul Național al Viei și Vinului își menține consecvent prioritățile strategice și susține vinificatorii din Republica Moldova. În acest scop, în conformitate cu obiectivele formulate în planul de marketing al ONVV, a fost realizat studiul de piață cu informații relevante pentru sectorul vitivinicol autohton.

„Studiul va aduce un plus de valoare activității vinificatorilor, care vor putea să-și diversifice piețele de export. Vom oferi în continuare toată susținerea necesară sectorului vitivinicol din Republica Moldova, pentru ca acesta să realizeze produse vinicole de calitate înaltă, iar Vinul Moldovei să fie un brand cunoscut pe piețele internaționale și să se regăsească în magazine pe aceleași rafturi cu vinurile din regiunile vitivinicole consacrate la nivel mondial”, a spus Munteanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?