Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

A fost anunțată data ședinței în deplasare a Guvernului la Comrat

8 feb. 2016,, 14:12   Politică
1190 0
Стала известна дата выездного заседания правительства Молдовы в Комрате
Foto: gagauzinfo.md
Ședința în deplasare a Guvernului Moldovei la Comrat va avea loc la 4 martie. Anunțul a fost făcut de către bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, în cadrul ședinței cu membrii Comitetului Executiv al Autonomiei, unde a fost examinat un șir de probleme actuale.

Șefa autonomiei le-a solicitat conducătorilor structurilor de profil să pregătească proiectul hotărîrii privind dezvoltarea social-economică a Găgăuziei, care va fi examinat la ședința în deplasare a Cabinetului de Miniștri din 4 martie.

Despre intenția de a desfășura ședința în deplasare a Guvernului la Comrat a comunicat anterior prim-ministrul Pavel Filip în cadrul întrevederii cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, și președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov, la care părțile au examinat chestiuni prioritare ale cooperării între organele centrale și regionale ale puterii pentru soluționarea problemelor locuitorilor Găgăuziei și determinarea acțiunilor ce trebuie întreprinse pentru asigurarea stabilității și dezvoltării dinamice a regiunii. Premierul a propus ca problemele regiunii să se soluționeze în cadrul dezbaterilor directe și astfel a fost luată decizia de a organiza o ședință de lucru a Cabinetului de Miniștri la Comrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?