Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Natalia Doga, despre starea soțului său, Eugen Doga

5 feb. 2016,, 16:45   Societate
2139 2

Natalia Doga, despre starea soțului său, Eugen Doga
Foto : dogamusic.com

Recent s-a răspîndit vestea că Eugen Doga a fost spitalizat la Moscova. La două zile după spitalizare, Natalia Doga, soția maestrului, anunță că acesta se simte mai bine, relatează NOI.md.

Într-un interviu acordat portalului ea.md, Natalia Doga a spus că maestrul continuă seriile de investigații și proceduri necesare, aflîndu-se într-un salon separat. Acolo are și un calculator, la care, de altfel, își continuă munca. „A ajuns la o vîrstă cînd e firesc să mai existe probleme. În plus, a avut o perioadă foarte încărcată, cu multe colaborări, cu multe concerte și apariții. În ultima vreme activitatea lui a fost mai tumultoasă și, probabil, l-a solicitat mai mult, inclusiv fizic”, a menționat sursa citată.

Mai mult decît atît, compozitorul refuză să fie vizitat de persoanele apropiate, invocînd motivul că are nevoie de liniște și odihnă pentru a prinde la puteri și că îngrijorarea lor nu l-ar ajuta cu nimic. „Noi acolo nu avem ce face, așa ne-a spus el și mie, și fiicei. Ne-a rugat să-l susținem moral de acasă, dar să nu ne deranjăm cu deplasarea la Moscova”, a adăugat Natalia Doga.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?