Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4049

Cine este bărbatul care păzea casa familiei guvernatorului demisionar al BNM (FOTO)

2 feb. 2016,, 16:15   Societate
937 0

Cine este bărbatul care păzea casa familiei guvernatorului demisionar al BNM (FOTO)
Foto : unimedia.info

„Paznicul” familiei Drăguțanu este, de fapt, tatăl guvernatorului demisionar al BNM. Bărbatul care se afla ieri în curtea casei este Vasile Drăguțanu. Tot el, a fost cel care a spus în fața a cel puțin 3 camere de vederi despre faptul că în momentul deflagrației, în locuință nu se afla familia Drăguțanu, așa după cum susține Procuratura Generală, MAI, dar și, printr-o postare pe facebook, Otilia Drăguțanu, soția guvernatorului demisionar al BNM.

Ieri, de dimineață, bărbatul a declarat pentru jurnaliști că el păzește locuința respectivă. Pe de altă parte, mai mulți vecini au spus jurnaliștilor de la Jurnal TV că familia Drăguțanu nu locuiește în casa de pe strada Roguleni din sectorul Centru, acolo unde noaptea trecută a explodat o grenadă.

Deocamdată nu se cunoaște dacă bărbatul din imagini a mințit sau nu. Contactați de UNIMEDIA, șoții Drăguțanu nu au răspuns la telefon pentru a comenta informația și pentru a ne confirma dacă bărbatul din imagini care seamănă izbitor cu tatăl guvernatorului demisionar a spus mincuni sau nu.

Vasile Drăguțan este un utilizator experimentat pe facebook. Bărbatul este destul de activ, printre diferite postări despre situația socială din țară și nu doar, mai postează și poze cu nepoțeii săi, dar și cu grădina de care se pare că este destul de mândru. Este de fapt, grădina din spatele casei de pe strada Roguleni, care aparține lui Dorin Drăguțan, lucru care se vede din pozele de mai jos.





Vedeți mai jos o captură a casei lui Dorin Drăguțanu realizată ieri, 1 februarie.



Tot din imaginile de ieri, am realizat un colaj în care asemănarea dintre Vasile Drăguțan de pe poza de cover de pe facebook este izbitoare cu o captură din filmările înregistrate de Jurnal TV. Astfel, rămâne o enigmă de ce declarațiile familiei diferă în acest caz de maximă rezonanță publică.



UNIMEDIA amintește că, ieri, casa lui Dorin Drăguțanu a fost atacată. O grenadă a explodat pe balconul locuinței.

Procuratura Generală a deschis dosarul penal pe infracțiunea act terorist, iar investigațiile sunt efectuate de către un grup mixt de urmărire penală, cu participarea procurorilor Secţiei exercitare a urmăririi penale pe cauze de criminalitate organizată şi excepţionale a Procuraturii Generale, ofițeri de investigații din cadrul poliției și Serviciului de Informații și Securitate.

L-am contactat astăzi pe procurorul de caz. Corneliu Bratunov nu a dorit să ne ofere niciun fel de detaliu despre mersul anchetei, menționând doar secretul anchetei și că, orice informație pe care ar oferi-o ar prejudicia mersul anchetei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?