Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4055

Usatîi pentru BBC: Poligonurile în Moldova pentru partenerii externi s-au terminat (VIDEO)

30 ian. 2016,, 09:30   Politică
1308 6

Усатый для Би-би-си: Полигоны в Молдове для всех внешних партнеров закончились (ВИДЕО)
Foto: ru1.md

Liderul ”Partidului Nostru” consideră că țara noastră nu trebuie să fie o jucărie în mâinile altor state

Există un Acord semnat al Asociației UE, care a fost ratificat. Acum el nu mai trebuie atins. Unele obiective urmează a fi discutate, deoarece ele afectează economia țării. Aceasta se atribuie la cifrele de export, la Zona de Liber Schimb. Unele momente trebuiesc stopate,- a declarat Renato Usatîi în interviul corespondentului David Stern, pentru BBC.

Și nu vom atinge acest acord atât timp cât va fi necesar: doi sau chiar trei ani. Atunci, când societatea moldavă va fi gata, când va sesiza diferența între Uniunea Economică Euroasiatică și calea dezvoltării proeuropene, atunci va fi timpul pentru desfășurarea referendumului, ca să evităm din start speculații pe această temă.

Actualmente, Moldova este solicitată nu atât de europeni, cât de americani, ca s-o transforme într-un poligon, unde s-ar putea demonstra în fața rușilor -”Ia priviți, noi am cucerit Moldova”. Apropo, s-a terminat cu orice poligoane, absolut pentru orice parteneri externi. NU vor mai fi poligoane, nici pentru Bruxelles, nici pentru Washington, nici pentru București împreună cu Moscova. Moldova nu va mai fi un teren pentru interacțiuni economice dintre Vest și Est.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?