X 
Transnistria stiri: 1398
Preşedintele stiri: 4044

ACC anunţă termenele pentru depunerea ofertelor în cadrul a două licitaţii

30 dec. 2015,, 14:00   Economie
667 0

ACC назвал сроки подачи заявок на участие в двух тендерах
Foto: ipn.md

Ofertele pentru licitaţia internaţională privind furnizarea şi instalarea sistemului de management informaţional al SA „Apă-Canal Chişinău” pot fi depuse până pe data de 1 martie 2016, anunţă furnizorul de apă într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Astfel, companiile câştigătoare urmează să proiecteze, să livreze şi să instaleze noul Sistem informaţional pentru operaţiunile din cadrul întreprinderii. Totodată, acestea vor oferi suport tehnic pe parcursul perioadei de garanţie a tuturor tehnologiilor informaţionale. Pentru personalul ACC vor fi organizate traininguri în vederea licenţierii angajaţilor în exploatarea şi întreţinerea tehnologiilor informaţionale instalate. Ofertele pentru licitaţie pot fi depuse până la 1 martie 2016, ora 11.00.

Tot până în luna martie a anului viitor, urmează a fi depuse ofertele în cadrul licitaţiei internaţionale privind furnizarea şi instalarea sistemului SCADA pentru facilităţile de alimentare cu apă şi canalizare din Chişinău. Termenul limită expiră pe 10 martie, ora 11.00.

Câştigătorii licitaţiei vor avea sarcina de a proiecta, produce şi livra. O altă sarcină este şi instalarea de hardware, echipament mecanic, electric şi software pentru biroul de control al Dispeceratului central al sistemului SCADA, biroul de control al Dispeceratului local şi patru staţii pentru operatori cu monitoare şi accesorii. La fel, este vorba despre asigurarea cu echipament local de achiziţie şi control al datelor, inclusiv echipament de măsurare, dar şi testarea şi darea în exploatare a oricărui echipament furnizat şi instalat. Companiile vor trebui să instruiască personalul ACC în vederea funcţiunii şi întreţinerii echipamentelor instalate.

Ofertele pentru ambele licitaţii urmează a fi evaluate de către comisia, reprezentată din experţi locali şi internaţionali, timp de 120 zile, cu atribuirea ulterioară a contractelor de achiziţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?