X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Producător muzical: Eurovisionul este un „concurs corupt”

24 dec. 2015,, 11:00   Showbiz
1177 0

Музыкальный продюсер: Евровидение – коррумпированный конкурс
Foto: acasatv.md

Nici anul acesta nu s-a putut trece fără scandal la etapa națională concursului Eurovision. Proiectul „Elle”, în urma unor modificări efectuate în interiorul echipei, nu a fost acceptat la preselecții cu piesa „Extaz”. Producătoarea muzicală a trupei, Alla Donțu, într-un interviu acordat portalului Ea.md, afirmă că refuză să mai participe vreodată la acest concurs, întrucît, în opinia ei, competiția este contaminată de corupție, informează NOI.md.

Alla Donțu susține că va refuza orice rugăminte sau propunere de a mai participa la Eurovision: „Dacă organizatorii fac un apel și zic să mai particip, sigur că va fi «nu»! Acum, cel puțin pe moment, nu văd niciun motiv să mă murdăresc. Să mă bag într-un concurs corupt? Nu! Atîta vreme cît există corupție, nu! Cînd corupția va fi spălată de acolo, atunci ne vom mai gîndi”.

Sursa citată mai afirmă că la etapa națională, printre piesele înscrise și trecute de preselecții figurează melodii plagiate. „Acolo sînt patru piese plagiate și nu înțeleg cum juriul a putut să le treacă în etapele ulterioare. Voi ruga colegii din echipă să demonstreze plagiatul care există. Mai mult decît atît, în două lucrări nu este plagiată stilistica și aranjamentul, dar e plagiată linia melodică, ceea ce mi se pare îngrozitor!”, a declarat intervievata.

Despre restul celor 19 piese rămase, Alla spune că „sînt piese învechite”, însă, cu toate acestea, în concurs sînt și „două voci bune”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?