Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu anunță crearea unui partid politic

23 dec. 2015,, 10:58   Politică
2522 11

Maia Sandu anunță crearea unui partid politic
Foto : click.md

Fostul ministru al Educației Maia Sandu a decis să inițieze crearea unei noi mișcări politice în Moldova. Aceasta a lansat o platformă online în care explică necesitatea reformării clasei politice actuale, notează NOI.md

„Încurajată de sprijinul vostru, am hotărît să lansez o mișcare pentru crearea unui nou partid politic. Știu că mulți dintre voi nu sînteți neapărat încîntați de ideea de a face politică, mai ales în condițiile actuale, cînd pare că la guvernare nu mai este loc de oameni onești și bine intenționați. Dar ne-am convins cu toții că, dacă nu vom face noi acest pas și nu vom schimba clasa politică actuală, riscăm să pierdem și puținul care ne-a mai rămas. Vă îndemn să faceți un pas împreună cu mine”, a scris Sandu pe o rețea de socializare.

Maia Sandu se arată convinsă că Republica Moldova are nevoie de o nouă clasă politică, formată din oameni integri, curați și cu caracter. Potrivit fostului ministru, acest deziderat poate fi realizat.

„De 25 de ani, această bucată de pămînt se zbate să devină ţară: o ţară prosperă, în care să vrem să trăim, să ne facem familii, să ne creştem şi învăţăm copiii, să ne îmbătrînească cu demnitate părinții. Toate încercările eşuează însă, din cauză că repetăm aceleași greșeli. Una dintre greșeli este că le acordăm încredere politicienilor care ne fac promisiuni deșarte şi apoi uită de noi, cei care i-am votat”, a adăugat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?