Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Tania Cergă a refuzat să participe la Eurovision (VIDEO)

17 dec. 2015,, 11:45   Showbiz
2230 0

Tania Cergă a refuzat să participe la Eurovision (VIDEO)
Foto: noi.md

Tania Cergă, prin intermediul producătorului trupei din care făcea parte, a anunțat publicul că refuză să participe la etapa națională a concursului „Eurovision 2016”. Din acest motiv, urmează să fie înlocuită și interpreta, și piesa, informează NOI.md.

Tania Cergă s-a înscris la concurs împreună cu Natalia Barbu și Dara, acestea formînd trupa „Elle”. Potrivit unui mesaj postat pe pagina personală a producătoarei Alla Donțu pe Facebook, urmează ca Tania Cergă să fie înlocuită cu interpreta din România Ale Blake, iar piesa „Tare” – cu alta, intitulată „Extaz”.

„Printre candidații înscriși la concurs în mod conform se numără și proiectul «Elle», format din interpretele Dara, Natalia Barbu și o a treia prezență, care la momentul înscrierii în concurs rămîne sub numele de «incognito». Asta pentru că inițial din proiect făcea parte Tania Cergă, care imediat după înscrierea în concurs a anunțat producătorul proiectului (Alla Donțu) despre imposibilitatea absolută de a participa în proiect din motive personale”, scrie Alla Donțu.

În cele din urmă, producătoarea proiectului le solicită organizatorilor etapei naționale a concursului Eurovision 2016 să permită înlocuirea uneia dintre interprete și, respectiv, să înscrie în concurs o nouă piesă.

„În situația nou creată, din lipsă de timp, eu, Alla Donțu, producătoarea proiectului, am reușit doar să elimin din piesă vocea Taniei Cergă și să depun versiunea demo. Imediat am început căutarea celei de a treia voci de care are nevoie proiectul ca concept. După mai multe audieri, nu am identificat nici o voce potrivită timbral și la nivel energetic acestui trio. Mai mult, orice altă voce nu se înscrie categoric în armonia, starea și conceptul piesei «Tare». Iar lucrurile nu mai sînt în armonie, categoric. Refacerea piesei «Tare», care e concepută pentru trei voci, este imposibilă și, odată cu asta, face dificilă și, de fapt, imposibilă prezența piesei «Tare» în ESC 2016. În asemenea circumstanțe, unica formulă rezonabilă pentru soluționarea problemei apărute și care nu are un precedent este înlocuirea piesei cu care s-au înscris artistele în concurs cu o altă piesă, gîndită și potrivită formulei existente a proiectului”, a menționat producătoarea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?