Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Schimburi de focuri în centrul de planning familial din Colorado

28 noi. 2015,, 02:00  
808 0

В Колорадо открыли стрельбу в медцентре
Foto: vesti.ru

Schimburi de focuri aveau loc în centrul de planning familial din Colorado Springs, în vestul Statelor Unite, între forțele de ordine și un atacator, a anunțat vineri Catherine Buckley, o purtătoare de cuvânt a poliției, informează AFP.

Un al patrulea polițist a fost rănit în timpul acestei intervenții ce durează de peste două ore în al doilea oraș cel mai populat din Colorado, a precizat ea. Există de asemenea răniți civili al căror număr încă nu se cunoaște, dar nu decese pentru moment, a precizat dna Buckley.

ORA 23.46 SUA: Atac armat în apropierea unui centru de planning familial, 3 polițiști răniți

Un atac armat a avut loc vineri în jurul unui centru de planning familial la Colorado Springs în statul Colorado (vestul SUA) făcând cel puțin trei polițiști răniți în timp ce atacatorul nu a fost încă localizat, a anunțat poliția, informează AFP.

Poliția din Colorado Springs, la sud de Denver, a confirmat pe Twitter că "trei ofițeri de poliție au fost răniți", adăugând că nu era încă posibil să spună dacă au fost răniți și civili.

Atacatorul și poate chiar un al doilea încă nu au fost neutralizați."Nu putem confirma unde se află trăgătorul", a explicat o purtătoare de cuvânt a poliției Catherine Buckley, la canalul CNN.

Ea nu a fost în măsură să spună dacă sunt și morți, ostatici sau "câte persoane au fost tratate". Ea a spus doar că serviciile de urgență încearcă "să acorde ajutor medical celor care au nevoie".

Mai multe magazine situate în jurul centrului au fost închise, cu clienții încă în interior.

Centrele de planificare familială, unde sunt practicate întreruperi voluntare de sarcină, fac de multe ori obiectul unor amenințări sau atacuri din partea adversarilor radicali ai avortului în Statele Unite, amintește France Presse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?