X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Candu: Uşa PDM-ului rămîne întotdeauna deschisă

27 noi. 2015,, 08:50  
750 2

Foto: noi.md

Liberal-democrații nu ar trebui să comunice cu foștii colegi din alianță prin comunicate de presă, ci să se așeze la masa de negocieri. Opinia a fost exprimată de președintele Parlamentului, Andrian Candu, într-un interviu pentru portalul deschide.md.

Oficialul a mai vorbit despre cabinetul de miniștri și, totodată, a anunțat că în următoarele 10 zile vom cunoaște cine este candidatul la funcția de guvernator al Băncii Naţionale.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a reiterat disponibilitatea Partidului Democrat de a purta negocieri cu liberal-democrații pentru crearea unei coaliţii de guvernare.

Candu spune că statul are nevoie de reforme, iar PLDM, în loc să remită comunicate de presă, ar putea bate la ușa PD pentru inițierea unui dialog.

În interviul pentru deschide.md, șeful legislativului a vorbit și despre activitatea cabinetului de miniștri. Potrivit acestuia, miniștrii trebuie să fie profesioniști, să lucreze în echipă și să lase interesele de partid pe planul secund.

Iar în ceea ce privește candidatul la funcția de guvernator al Băncii Naționale, Candu a declarat că numele acestuia va fi cunoscut în următoarele 10 zile.

Președintele Legislativului a mai spus că încearcă să convingă mai multe persoane din străinătate să participe la concursul pentru șefia BNM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?