Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Moldova va extinde comerţul cu Bosnia şi Herțegovina

26 noi. 2015,, 17:55  
1046 2
Молдова расширит торговлю с Боснией и Герцеговиной
Foto: dosug.md
Moldova va extinde cooperarea comercial-economică cu Bosnia şi Herțegovina. Acest lucru a fost menţionat în cadrul unei întrevederi susţinute de ministrul Economiei al Moldovei, Stephane Bride, cu ministrul Comerţului Exterior şi Relaţiilor Economice al Bosniei şi Herțegovinei Mirko Sarovic, care participă la lucrările Forumului Internaţional al Ţărilor din Europa Centrală „CEFTA Week 2015” desfăşurat la Chişinău, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ministerului Economiei, Srephane Bride şi Mirko Sarovic au constatat că cooperarea nu a fost valorificată pe deplin şi există oportunităţi pentru aprofundarea ei.

Stephane Bride a solicitat crearea unor grupe de experţi bilaterale care vor propune spre implementare un pachet de proiecte investiţionale pentru intensificarea relaţiilor între Chişinău şi Sarajevo.

Mirko Sarovic a susţinut idea omologului său. El a propus să se organizeze în ţara sa forumuri de afaceri sau alte evenimente cu caracter de publicitate a companiilor din Moldova în vederea promovării produselor moldoveneşti pe piaţa Bosniei şi Herţegovinei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?