X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Reşetnicov: nealegerea Preşedintelui ar putea să provoace un haos general

3 noi. 2015,, 18:15  
4145 2
Консультации демократов и коммунистов: продолжение следует
Foto: tribuna.md
PCRM consideră că numai prin dialogul parlamentar cu toţi deputaţii din Parlament poate fi format un Guvern care va put face faţă crizei grave politice, economice şi sociale din ţară, a declarat reprezentantul Partidului Comuniştilor, deputatul Artur Reşetnikov, după consultările cu PD.

Deputatul comunist a avertizat că dialogul parlamentar este necesar mai cu seamă în vederea soluţionării din timp a problemelor ce pot să apară la momentul alegerii Preşedintelui ţării, situaţie care ar putea să genereze în Moldova un haos de proporţii.

Potrivit lui Reşetnicov, apelul PCRM a fost întâmpinat pozitiv de cei de la PD.

Reşetnicov a specificat că poziţia comuniştilor este că cetăţenii ţării nu trebuie divizaţi în „ai noştri şi ai voştri”, luptele politice trebuie să fie abandonate cel puţin pentru perioada cât Moldova e devastată de criză, iar dialogul parlamentar este necesar atât la formarea unui guvern stabil, cât şi la alegerea preşedintelui peste câteva luni.

„Este prematur să vorbim acum despre o viitoare formulă a guvernării şi despre participarea comuniştilor la guvernare. Acum suntem în dialog. Şi PCRM pledează pentru dezvoltarea şi modernizarea Moldovei în baza modelului european”, a mai declarat Reşetnicov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?