Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Georgeta Voinovan despre copiii săi: Norocul meu este că i-am născut pe rînd

29 oct. 2015,, 15:00   Showbiz
9335 1

Georgeta Voinovan despre copiii săi: Norocul meu este că i-am născut pe rînd
Foto: facebook.com

Georgeta Voinovan, autoare a cîtorva sute de melodii și texte, este mama a șase copii, pe care îi crește de una singură. Într-un interviu, aceasta spune cum e să ai o asemenea bogăție în casă și povestește cu ce se ocupă odraslele ei, relatează NOI.md cu referire la emisiunea „O seară perfectă”.

„Norocul meu este că i-am născut pe rînd, cu excepția celor de pe urmă, care sînt gemeni”, susține Georgeta Voinovan. Fiica cea mai mare este Daniela, în vîrstă de 24 de ani. Aceasta este masterandă la psihologie și, concomitent, muncește. A părăsit cuibul părintesc și stă cu chirie. „Eu fac parte din categoria părinților care nu au putut să-și asigure copiii cu apartamente și nu cred că am s-o pot face”, a mărturisit interpreta.

Cel de-al doilea copil al Georgetei este Iancu, care a decis să fie independent: „Iancu este cel care, după clasa a noua, mi-a zis că scopul lui este cît mai curînd să facă o școală de meserii și să meargă să muncească. Își dorea să devină bucătar. Am fost foarte sceptică la început, dar mi-am zis că niciodată nu voi sta în calea copiilor mei. Acum este cofetar-bucătar, dar nu lucrează conform specialităţii”.

Ilie-Răzvan este elev în clasa a X-a la Iași. Bianca este la Chișinău, dar își dorește ca de la anul viitor să-și continue și ea studiile la Iași.

Iar cei din urmă sînt gemenii George șiAndrei, care în ianuarie vor împlini șase anișori, însă nu merg la grădiniță.

Georgeta Voinovan se mîndrește cu copiii săi, care îi sînt și ajutor, și alinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?